Jimmy James (JJ)


JJ er en tinker fra 2012. Han er meget sød og rolig. Han er ikke så god til at galopere på højre volte, men bliver hele tiden bedre. 

Barnhoeve's Babs


Babs er en welsh pony fra 2007. Hun er meget sød og god ved de mindre ryttere. Hun kan godt have lidt krudt i bagdelen, når hun skal galopere. Mange er rigtig glade for hende grundet hendes temperament, hvor hun kan stå og blive striglet i timevis.

Pashmina OX


Pashmina er en araber fra 2004. Hendes alder kan dog ikke mærkes på hende, da hun er meget glad for at gå til ridning.

Marco


Marco er en 3er pony. Han kan gå LC og er meget populær blandt vores små ryttere. Han er utrolig nem at styre og meget velopdragen. 

Anakin


Anakin er en haflinger fra 2005. Han er en stor favorit hos vores elevryttere, da han er god til at trave meget langsomt, når begynderne skal lære at trave selv. Han kan også sagtens gå en fin LC med lidt gang i, når han får en øvet ryttere på ryggen. 

Molly


Molly er en sød hoppe fra 2014. Hun er faktisk kåret guldhoppe inden for sin race. Vi er rigtig glade for hende, fordi hun kan gå med både nybegyndere og øvede ryttere.

Bonita


Bonita er en sportspony fra 2017. Hun både gå med øvede og mindre øvede. Med øvede ryttere er hun en sjov hest, fordi hun kan rides til biddet og gå godt frem.

Iglsø's Zia 


Zia er en lille sort shetlænder, der godt kan lide at gå til ridning med vores mindste ryttere. Zia er 105 cm og fra 2012. 

Kadus


Kadus er vores nyeste ven i rideklubben. Han er født i 2017 og har været brugt til kørehest med sin tidligere ejer. Han har deltaget i pløjekonkurrencer og gået meget tur med vogn. Da hans ejer blev mere interesseret i traktorer end heste, blev Kadus også redet lidt på. Han er en dejlig gul dreng med ægte rødbedefarvet pas. Han har altid JA-hatten på og vi glæder os til han bliver sluset godt ind i flokken